Handelsbetingelser.   

 

Nitro Motor Danmark 

Knudlundvej 5  

8653 Them 

Tlf. +45 6053 2059 

www.nitromotor.dk 

info@nitromotor.dk  

CVR: 39583488

 

Efterfølgende er NMD brugt som forkortelse for vort navn.

 Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. NMD har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra NMD med information om, at vi har afsendt varen 

 

Betaling 

Nitro Motor Danmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

 Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Excl.fragt 

NMD bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. 

 Levering

 NMD tilstræber, at levering sker hurtigst muligt, efter bestilling er afgivet. Levering anses for sket, når genstanden er overgivet til en fragtfører, der har påtaget sig forsendelsen. NMD er ikke ansvarlig overfor køber, når force majeure omstændigheder indtræder og hindrer eller udsætter opfyldelse af aftalen – herunder strejker og lockouts, vareknaphed, mangler eller forsinkelse ved leverancer fra leverandører, manglende transportmuligheder, eller andre omstændigheder, som NMD ikke er herre over. I dette tilfælde er NMD berettiget til at udskyde levering, indtil opfyldelseshindringen er ophørt eller alternativt ansvarsfrit annullere aftalen helt eller delvist. 

Undersøgelsespligt

I handelskøb er køber forpligtet til straks ved modtagelsen af en vare at foretage fornødne undersøgelser til konstatering af eventuelle mangler. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. 

 Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: 

Nitro Motor Danmark
Knudlundvej 5
8653 Them 

 

Fortrydelsesret

Vi ønsker, at det skal være nemt for dig at handle på vores webshop – det samme gælder ved eventuel returnering.

Ved forbrugerkøb på Internetter har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Du skal senest 14 dage efter modtagelse af varen meddele os at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret og returnere varen. Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på info@nitromotor.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du ved at trykke her

Ovenstående adresse benyttes også ved returnering af varer i forbindelse med reparation / reklamation. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, du har indbetalt .

Du skal være opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret såfremt du har brugt varen. herunder samlet varen.

 

Omkostninger  i forbindelse med returnering skal du selv afholde 

Ved returnering af en vare skal du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken / varerne, indtil vi modtager dem. 

Varens stand, når du sender den retur. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

 

Reklamation og ansvar 

Forbrugerkøb: Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret
Køber skal give skriftlig give meddelelse om fejl/mangler direkte til NMD senest tre dage efter manglen er opdaget eller burde have været opdaget. Meddelelsen skal indeholde en beskrivelse af manglen. Såfremt køber ikke underretter NMD om en mangel inden for de angivne frister, mister køber sin ret til at fremsætte krav i anledning af manglen. I tilfælde af reklamation kan køber ikke returnere varen til NMD uden forudgående skriftlig accept.    NMD`s ansvar for fejl og mangler er i enhver situation begrænset til, efter NMD`s valg, enten at foretage andet produkt eller afhjælpning. Manglen på varen må ikke være opstået af f.eks. forkert brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.  

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til NMB 

 Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.  

Vi forbeholder os ret til ensidigt at ændre handelsbetingelserne.